Почистване на домове

Предлагаме висококачествено и професионално почистване на всички помещения във вашия дом. Използваме съвременна техника и ефективни почистващи продукти, за да гарантират, че домът ви ще бъде безупречно чист и свеж. Предлагаме различни пакети и гъвкави графици, за да отговорим на вашите нужди. За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване. 

Почистване на офиси

Galaxy Cleaning Service осигурява професионално и надеждно почистване на работното Ви място. Екипите ни ще се погрижат за чистотата на офисните помещения, включително бюра, общи зони, кухненски кът, санитарни възли и други. Използваме специализирано оборудване и екологични препарати , за да създадем чисто и приятно работно около за Вас и Вашите служители. Ако имате нужда от редовно почистване или специфични заявки, сме готови да ги изпълним. За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване. 

Индустриално почистване 

Galaxy Cleaning Service предлага индустриално почистване на индустриални обекти и сгради. Екипите ни са обучени да се справят със сложни предизвикателства и да използват подходящите методи и оборудване за почистване на промишлени площи, заводски помещения, складове и други индустриални обекти. Разполагаме със специални почистващи машини и препарати, които могат да се изчистят всякакви типове замърсявания и повърхности. С нас можете да бъдете уверени, че вашият индустриален обект ще бъде изчистен, сигурен и съобразен с всички стандарти. За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване. 

Почистване на хотели 

Galaxy Cleaning Service предлага почистване на хотели, което ще осигури приятно и уютно пребиваване за вашите гости. Екипи ни са обучени да се грижат за всички видове помещения в хотела – от стаи и бани до общи зони, рецепция и ресторанти. Използваме висококачествени почистващи препарати и специализирано оборудване, за да гарантираме безупречна чистота и хигиена.

Хотелската индустрия е изключително динамична, затова сме гъвкави и можем да се адаптираме към вашите специфични нужди и график. Освен редовното почистване, предлагаме и специализирани услуги като пране на завивки, перде и други. С нас вашия хотел ще се отличава с безупречна чистота и гостоприемство. За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване. 

Почистване на витрини и прозорци

Galaxy Cleaning Service предлага почистване на витрини и прозорци, която ще осигури кристална яснота и безупречна визия на вашите стъклени повърхности.Екипите ни са обучени да се справят с различни видове замърсявания, от прах и петна до наслоявания и следи от пръсти.

Използваме специализирани и ефективни почистващи средства, които ще премахнат дори най-упоритите замърсявания, без да нанесат щети на стъклото. Нашата услуга е подходяща както за търговски обекти и бутици, така и за офиси и домове с големи прозорци и витрини.

В зависимост от вашите нужди и предпочитания, можем да предложим редовно поддръжка или специализирани услуги, например преди специални събития или след ремонти. За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване. 

Почистване на мека мебели, мокети и други

Galaxy Cleaning Service предлага услуга за пране на мека мебел и килими ще възстанови свежестта и чистотата на вашите предмети и повърхности. Екипите ни използват специализирана техника и безопасни почистващи средства, които ще почистят дълбоко в текстила, без да го повредят.

Почистваме различни видове мека мебел – дивани, кресла, столове, матраци и други. Също така, предлагаме ефективно пране на килими и килимчета с разнообразни материали и текстури. Нашата услуга ще премахне петна, прах и нежелани миризми, оставяйки мебелта и килимите ви свежи и чисти. . За повече информация се свържете с нас или изпратете запитване.